TOCCO MAGICO die als eerste met 7 kruiden in de kleuring werkte. 

Tocco Magico  is een merk dat de geschiedenis in Italiaanse en internationale hairstyling vertegenwoordigt.
De echte " Italiaanse stijl " die de creatieve trends in haarmode heeft gedefinieerd sinds 1938. Ethiek en onderzoek hebben altijd hun identiteit gemarkeerd. Schoonheid delen en emoties creëren; verleid en betover een vrouw: dit zijn de elementen die  sinds het begin hand in hand zijn gegaan met  Tocco Magico .
De producten en activiteiten van Tocco Magico zijn altijd toegewijd geweest aan de professionele markt en aan de professionele haarkleurverkoper en exclusief voor stylisten.
Tocco Magico was het eerste bedrijf dat begin jaren '30 een haarkleur met natuurlijke kruidenextracten lanceerde - een concept dat 40 jaar later door internationale bedrijven werd herschreven.
Italiaanse smaak, passie en spirit vormen de kern van elke samenwerking en ontwikkeling die leidt tot avant-gard en veilige producten en communicatie-elementen.
Dankzij de eigen productie in Rome, Italië en het onderzoeks- en ontwikkelingslaboratorium kunnen we consistente nieuwe formuleringen creëren voor producten die zijn gemaakt om te voldoen aan alle behoeften van haarkleurmakers en stylisten.
Het respect van Tocco Magico voor de natuur en een gevoel van ethiek zijn een van onze belangrijkste waarden; ze zijn het  DNA  van een merk dat ernaar streeft zijn imago op het hoogste niveau te houden.
Tegenwoordig wordt  Tocco Magico  in Italië en wereldwijd geleid, geproduceerd en gedistribueerd door Famasar - een nieuw, jong en gemotiveerd bedrijf dat gelooft in de continuïteit van een proces dat vele jaren geleden is begonnen.
Altijd een partner aan de zijde van 's werelds beste coloristen en stylisten, vergeet Tocco Magico nooit het echte doel: het verlangen naar schoonheid en welzijn dat leeft in de ziel van elke vrouw sinds het begin van haarkunst!.