Ontdek de nieuwe acai kur lijn.

Voor fijn en futloos haar, voor wie meer volume wilt.

✔️ Bevat extract van acai bessen, Amazon palm, rijk aan polyfenolen, vitamines en mineralen die een antioxidante werking hebben en collageen voor stevig haar.
✔️ Dankzij hennep, pistache en plantaardige eiwitten krijgen de haren voeding, kracht en volume.

De acai lijn bestaat uit:

Shampoo 300ml & 1L
Zachte shampoo voor dun haar zonder volume die hydrateert en volume geeft zonder het haar zwaar te maken. Dankzij de verkwikkende werking van collageen en de herstellende- en beschermende eigenschappen van het acai-extract krijgt het haar een nieuwe vitaliteit.
Bevat Geen SLES, SLS of parabenen.

Mask 250ml & 500ml
Conditioneringsmasker voor dun haar zonder volume. Collageen en acai-extract geven het haar body, volume en vitaliteit. Het product bevat geen parabenen. Formule verrijkt met een multifunctioneel peptide met een hoge mate van herstelling voor haar zonder volume.
Inwerktijd 4-5 min.

Renovate 150ml
Restructureringsvloeistof specifiek voor fijn haar en zonder volume. Bevat hennep en pistache olie en een versterkend acai-extract.
Gebruiksaanwijzing:
Na het wassen de vloeistof gelijkmatig verdelen over de gehele lengte van het haar. Masseer zachtjes tot je een romige emulsie krijgt. Door kammen met een kam met brede tanden en 4-5 min in laten werken. Grondig uitspoelen.

Boost 200ml (leave in)
Volume spray die body en ondersteuning geeft aan dun haar zonder volume. Zorgt voor een langdurig volume van het kapsel en voedt het haar intens. Het acai-extract versterkt het haar, tarwe-eiwitten en gehydrolyseerd keratine hydrateren en beschermen het haar.
Gebruiksaanwijzing:
Gelijkmatig sprayen op de haarwortels, bij voorkeur op handdoek droog gewassen haar en stylen naar wens.

Mousse 200ml
Eco-revitaliserende mousse zonder uitspoelen voor fijn haar zonder volume. Bevat acai-extract en een thermisch beschermende functionele polymeer.
Gebruiksaanwijzing:
Goed schudden voor gebruik. En breng het product aan op vochtig haar. Stylen naar wens.